Підсумки роботи


У харчовій промисловості за січень-вересень 2018 року відбувся ріст виробництва продукції на 0,2 % порівняно з відповідним періодом 2017 року.


Зросло виробництво:
-     молока сухого знежиреного (молоко та вершки у твердій формі, жирністю не більше 1,5 %), у первинних пакуваннях об’ємом більше 2,5 кг на 101,6 %;
-    овочів та грибів, суміші овочів, свіжі або варені у воді чи на пару, заморожені (крім картоплі) на 59,5 %;
-    продуктів готових харчових із зернових культур, одержаних шляхом здуття або смаження зерен на 58,6 %;
-    пива солодового 39,9 %;
-    лікерів з вмістом спирту не більше 45,4% на – 22,0 %;
-    зерна зернових культур плющених, перероблені у пластівці, лущені, обрушені, різані або подрібнені на 21,3 %;
-    пряників на 20,9 %;
-    риби копченої на 17,9%;
-    масла вершкового – 16,6 %;
В той же час, допущено спад у виробництві виробів ковбасних – 58,5 %, м’яса свиней свіжого чи охолодженого на – 51,4  %, курей, курчат свіжих чи охолоджених на 49,5 %, олії соняшникової нерафінованої на 10,3 %,  хліба та хлібобулочних виробів на – 9,9 %, круп на – 4,8 %.

 

 

Підсумки роботи харчової та переробної галузі за 2015 рік


На Черкащині сформовано потужний потенціал у харчовій промисловості, яка представлена понад 80 основними підприємствами.

Харчова та переробна промисловість області представлена м’ясною, молокопереробною, цукровою, хлібопекарською, кондитерською, плодоовочеконсервною, спиртовою та лікеро-горілчаною, пивоварною, олійно-жировою галузями та виробництвом безалкогольних напоїв, які максимально впливають на розвиток регіону.

Детальніше...

 

 



1