Головна >> Підсумки роботи


Довідка щодо стану справ у харчовій та переробній промисловості за січень-вересень 2020 року



У харчовій промисловості за січень-вересень 2020 року відбувся спад виробництва продукції на 2,0 % порівняно з відповідним періодом 2019 року. Зросло виробництво:

  • субпродуктів харчових свійської птиці на 83,0 %,
  • м'яса курей, курчат, свіжого чи охолодженого на 52,9 %
  • зерна зернових культур плющених, перероблені у пластівці, лущені, обрушені, різані або подрібнені на 42,3 %,
  • сир плавлений (крім тертого або порошкового) на 32,4%,
  • крупи, борошно грубого помелу з вівса, кукурудзи, рису, жита, ячменю та інших зернових на 18,3 %,
  • риби сушеної і вяленої на 17,3 %,
  • лікерів та інших спиртових напоїв з вмістом спирту не більше 45,4% на 8,1 %,
  • води з додаванням цукру і речовин підсолоджувальних чи ароматизуючих інших, тобто напоїв безалкогольних типу лимонаду, оранжаду на 7,1 %.