Довідка щодо стану справ у харчовій та переробній промисловості за січень-вересень 2020 року

У харчовій промисловості за січень-вересень 2020 року відбувся спад виробництва продукції на 2,0 % порівняно з відповідним періодом 2019 року. Зросло виробництво:
- субпродуктів харчових свійської птиці на 83,0 %,
- м'яса курей, курчат, свіжого чи охолодженого на 52,9 %
- зерна зернових культур плющених, перероблені у пластівці, лущені, обрушені, різані або подрібнені на 42,3 %,
- сир плавлений (крім тертого або порошкового) на 32,4%,
- крупи, борошно грубого помелу з вівса, кукурудзи, рису, жита, ячменю та інших зернових на 18,3 %,
- риби сушеної і в’яленої на 17,3 %,
- лікерів та інших спиртових напоїв з вмістом спирту не більше 45,4% на 8,1 %,
- води з додаванням цукру і речовин підсолоджувальних чи ароматизуючих інших, тобто напоїв безалкогольних типу лимонаду, оранжаду на 7,1 %.
Дата публікації 5.11.2020 р.