Головна >> Новини


21-22 березня 2019 року в Черкасах відбудеться IV Міжнародна конференція «Технології та інновації: від землі – до готового продукту»



      Мета конференції залишається незмінною: популяризація та впровадження сучасних технологій якісного вирощування й переробки фруктів, ягід і горіхів, сприяння відродженню традиційних українських напоїв на основі фруктів, ягід і меду та виробництву продуктів з доданою вартістю.
Дводенний захід приймає компанія «МАЇС» – Головний Організаційний партнер.
     Для роботи на пленарній частині 21 березня, в трьох головних тематичних секціях – Вирощування високоякісних плодів, Переробка, зберігання і упаковка плодів та горіхів, Технології успішного горіхівництва, - запрошуються садівничі господарства і компанії, в тому числі і ті, що спеціалізуються на вирощуванні, переробці та експорті фруктів і горіхів, підприємства із переробки та зберігання плодів, технологічні компанії, що надають послуги та спеціалізуються на впровадженні сучасних технологічних рішень для садівництва і горіхівництва.
Запланована презентація польських розсадників - членів Асоціації польських розсадників, на чолі з її президентом Мачеєм Ліпецьким.
Родзинкою конференції 2019 року стане місце її проведення. 22 березня для учасиків організовується відвідання яблуневого саду на крапельному зрошенні, переробного підприємства з виготовлення соків прямого віджиму ТМ «Найсік», Горіхового Центру «Залісся» з горіховими насадженнями волоського горіха, фундука і французького горіха на деревину, а також знайомство з технологією щеплення горіхів, майтер-класи з обрізки дерев і т.д.
     Вперше в рамках конференції відбудеться Народна Дегустація натуральних соків з фруктів і ягід, із врученням дипломів переможців.
Підведення підсумків Народної Дегустації і вручення Дипломів переможців відбудеться по завершенню конференц-дня, на урочистому прийомі, організованому для учасників конференції «Технології та інновації: від землі – до готового продукту»
    Традиційно під час конференції відбудуться виставка техніки і технологій від українських та іноземних компаній, а також презентація продукції, виготовленої на базі фруктів, ягід і горіхів, у тому числі з додаванням меду: цукерок, сухофруктів, чипсів, заморожених продуктів, джемів, а також напоїв: вин, настоянок і наливок, сидрів, сиропів, міцних напоїв і т.д.
 
 
Реєстрація триває!
 
Координатор проекту:
Надія Рачковська,
Для реєстрації учасників звертайтесь:
Ірина Петронюк,
 
Анна Ільчук,
 
Лариса Товкач,
 
Для реєстрації партнерів конференції:
Надія Рачковська, тел: +38 063 056 47 88, +38 097 759 86 18
Директор проекту: Надія Ящук, тел. +38 (068) 568-58-22, rnadia@ukr.net
Автор ідеї – Катерина Конєва, видавець проекту «Технології та Інновації».
 

 

Оголошення


11.03.2024
Добір персоналу у період дії воєнного стану

На період дії воєнного стану в Департаменті агропромислового розвитку Черкаської обласної державної адміністрації  оголошено добір персоналу на посаду державної служби категорії „В“ головний спеціаліст-юрисконсульт відділу продовольчої безпеки та мобілізаційної роботи управління продовольчої безпеки та мобілізаційної роботи (умови добору додаються).

Резюме кандидатів за встановленою формою (додається), приймається до    17 години 31 березня 2024 року на електронну адресу 00733398@ck.gov.ua.

За результатами опрацювання резюме, ми відберемо ті, які відповідають нашому запиту, та запросимо кандидатів на співбесіду.

 


12.07.2023

11.07.2023

5.07.2023



Всі оголошення