Мета конференції залишається незмінною: популяризація та впровадження сучасних технологій якісного вирощування й переробки фруктів, ягід і горіхів, сприяння відродженню традиційних українських напоїв на основі фруктів, ягід і меду та виробництву продуктів з доданою вартістю.
Дводенний захід приймає компанія «МАЇС» – Головний Організаційний партнер.
Для роботи на пленарній частині 21 березня, в трьох головних тематичних секціях – Вирощування високоякісних плодів, Переробка, зберігання і упаковка плодів та горіхів, Технології успішного горіхівництва, - запрошуються садівничі господарства і компанії, в тому числі і ті, що спеціалізуються на вирощуванні, переробці та експорті фруктів і горіхів, підприємства із переробки та зберігання плодів, технологічні компанії, що надають послуги та спеціалізуються на впровадженні сучасних технологічних рішень для садівництва і горіхівництва.
Запланована презентація польських розсадників - членів Асоціації польських розсадників, на чолі з її президентом Мачеєм Ліпецьким.
Родзинкою конференції 2019 року стане місце її проведення. 22 березня для учасиків організовується відвідання яблуневого саду на крапельному зрошенні, переробного підприємства з виготовлення соків прямого віджиму ТМ «Найсік», Горіхового Центру «Залісся» з горіховими насадженнями волоського горіха, фундука і французького горіха на деревину, а також знайомство з технологією щеплення горіхів, майтер-класи з обрізки дерев і т.д.
Вперше в рамках конференції відбудеться Народна Дегустація натуральних соків з фруктів і ягід, із врученням дипломів переможців.
Підведення підсумків Народної Дегустації і вручення Дипломів переможців відбудеться по завершенню конференц-дня, на урочистому прийомі, організованому для учасників конференції «Технології та інновації: від землі – до готового продукту»
Традиційно під час конференції відбудуться виставка техніки і технологій від українських та іноземних компаній, а також презентація продукції, виготовленої на базі фруктів, ягід і горіхів, у тому числі з додаванням меду: цукерок, сухофруктів, чипсів, заморожених продуктів, джемів, а також напоїв: вин, настоянок і наливок, сидрів, сиропів, міцних напоїв і т.д.
Реєстрація триває!
Координатор проекту:
Надія Рачковська,
Для реєстрації учасників звертайтесь:
Ірина Петронюк,
Анна Ільчук,
Лариса Товкач,
Для реєстрації партнерів конференції:
Автор ідеї – Катерина Конєва, видавець проекту «Технології та Інновації».